VINCI Facilities

VINCI Facilities draagt zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu. Als onderdeel van de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en Multi Technisch beheer. In België stelt VINCI Facilities meer dan 380 mensen te werk, goed voor een omzet van 60 miljoen in 2018.

VINCI Facilities biedt een volledige waaier aan onderhoudsdiensten, met inbegrip van het beheer en de exploitatie, systematische en voorwaardelijke correctief- en preventief, onderhoud. Dit alles volgens de reglementaire controles, keuringen en certificeringen.
Daarnaast biedt VINCI Facilities ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat, dankzij haar expertise, haar uitgebreide netwerk en een ongeëvenaarde zin voor verantwoordelijkheid.
Wij beschikken over een ruime kennis en ervaring in verband met de volledige levenscyclus van gebouwen en hun uitbating zodat we samen met u maatoplossingen kunnen uitwerken.

Website

http://www.vinci-facilities.com/

Visie

VINCI Facilities streeft naar een digitale transformatie van haar activiteiten om de slimme gebouwen van morgen te bedienen.

Vandaag is deze digitale focus duidelijk zichtbaar in de creatie van een FM IT-architectuur die heeft geleid tot de ontwikkeling van een Hypervision-oplossing en nieuwe functies in BIM (building information modeling).

Het gebruik van steeds flexibelere gebouwen zal centraal staan voor Facility Management van morgen, en de tevredenheid van de eindgebruiker zal centraal staan.

Tegelijkertijd zorgen de hoge verwachtingen van Smart Buildings ervoor dat facility management de kern vormt van uitdagingen op het gebied van het milieu, optimalisatie van de m², technische en energieprestaties en de kwaliteit van de werkomgeving, één van de sleutels tot het welzijn op het werk. VINCI Facilities maakt gebruik van digitale technologieën om deze uitdagingen aan te gaan om nieuwe oplossingen en diensten aan te bieden.