Van Roey Services

Van Roey Services wil eigenaars en gebruikers van gebouwen maximaal ontzorgen door de operationele kosten én de leefbaarheid te optimaliseren over de hele levenscyclus van een gebouw.
Alleen als je start van een slim ontwerp met duurzame materialen en technieken kan je de laagste operationele kost en de hoogste leefbaarheid garanderen. Wij helpen het bouwteam om samen met alle partners de juiste keuzes te maken. We gaan een resultaatsverbintenis aan om onze klanten maximaal te ontzorgen door de operationele kost en de leefbaarheid van het gebouw te monitoren, bewaken en optimaliseren.
We bieden:
– planmatig onderhoud (op basis van meerjarenonderhoudsplannen)
– predictief onderhoud (op basis van NEN2767-inspecties, keuringen, sensoren en slimme meters)
– correctief onderhoud
– werkplekoptimalisering
– EPC
Ons vast team, aangevuld met een sterk netwerk van partners, werkt over het hele land en staat 24/7 paraat via een online platform, webapplicaties en een bemand servicecenter

Website

https://groepvanroey.be/nl/ontdek-de-groep/bedrijven/services

Visie

Een ver doorgedreven monitoring en sturing van een gebouw en al zijn technieken bieden veel nuttige inzichten die het predictief onderhoud en energieoptimalisaties mee kunnen sturen. En we kunnen nog een stap verder gaan: automatisering die er voor zorgt dat installaties zichzelf continu bijregelen op basis van historische en actuele data van sensoren, externe data zoals weerberichten en feedback van gebruikers.
Uiteraard kan een groot deel van deze data tegelijkertijd gebruikt worden om het gebouw gebruiksvriendelijker te maken, bijvoorbeeld door slim reserveren van werkplekken, sturen van de verlichting, etc.
Met het oog op duurzaam circulair bouwen onderzoeken we momenteel ook hoe we bepaalde bouwmaterialen slim kunnen maken, bijvoorbeeld door toepassing van materiaalpaspoorten.
De technologische evoluties gaan momenteel zo snel dat ze de levensduur van een gebouw niet overleven. We kiezen dus zorgvuldig systemen die efficiënt mee kunnen evolueren naar de toekomst.