Engie Solutions

ENGIE Solutions begeleidt steden, bedrijven en ondernemingen uit de dienstensector met kant-en-klare oplossingen op maat om een antwoord te bieden op de uitdagingen van de energietransitie.

ENGIE Solutions, dat is één gesprekspartner en een gecombineerd aanbod van elkaar aanvullende producten en diensten die verder gaan dan enkel energie. Verspreid over het hele land (met meer dan 56 vestigingen) werken onze 9600 experts resultaatgericht en zijn ze actief op zeer diverse terreinen, van ontwerp tot exploitatie van infrastructuren en diensten, met inbegrip van financiering, installatie en onderhoud.

ENGIE Solutions maakt deel uit van ENGIE, een wereldwijde referentie voor koolstofarme energie en energiediensten, die de ambitie heeft om de leider te worden van de koolstofarme transitie.

Website

https://www.engie.com/en/engie-solutions-support

Visie

ENGIE heeft, als system integrator, een drietal focusgebieden, Smart Areas, Smart Buildings en Smart Industry, waarin zij een duurzame samenleving nastreeft door verschillende disciplines, innovaties en technieken te bundelen in één integrale eindoplossing. Daarbij richt ze zich niet op één bepaald systeem of afhankelijkheid van een specifieke leverancier.