C-energy

Naar aanleiding van de stijgende energieprijzen en natuurlijk met als doelstelling onze CO2-uitstoot te verminderen, richtte Cordeel in 2021 een nieuwe divisie op, C-energy. C-energy ontwikkelt innovatieve toepassingen die alle aspecten van energiebeheer, opslag, optimalisatie en trading omvatten. Wij bieden Energy-as-a-Service, volledig op maat van uw specifieke noden en budget, in combinatie met een uniek, gepatenteerd concept voor energieopslag.

Website

https://c-energy.be/nl-be

Visie

Het energielandschap verandert in een ongezien tempo en dat heeft ongetwijfeld gevolgen voor uw organisatie. Wij weten dit, omdat wij een van de drijvende krachten zijn achter deze veranderingen. Dat betekent dat wij over de nodige expertise én oplossingen beschikken om u te helpen een baanbrekende strategie voor energiebeheer te bedenken en implementeren.
C-energy is het one-stop-shop antwoord op de energiebehoeften van uw bedrijf. Met ons uitgebreid netwerk van partners, in combinatie met de steun van de verschillende bedrijven binnen Cordeel Group, geven wij mee vorm aan het energiebeheer van vandaag en morgen. Wij hebben dan ook alle expertise en oplossingen in huis om een baanbrekende energiemanagement strategie op te stellen.