Dago

DAGO is een ISO 9001:2015en VCA** gecertifieerde en erkende integrator voor alle vooraanstaande fabrikanten van gestructureerde bekabeling (Nexans, Brand-Rex, CommScope, Panduit, R&M, Siemon, Legrand, …).

Deze technologie vereist super-gespecialiseerde techniekers en dit is precies waar het DAGO-team met zijn 70-tal medewerkers uit bestaat.

Top-kwalitatieve producten, de juiste meetapparatuur en professioneel project management stellen ons in staat om zowel koper als glasvezel/fiber bekabeling in elk type gebouw te installeren al dan niet vervolledigd met een uitrol van sensoren, actuatoren en andere draadloze oplossingen. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis en ervaring met de installatie van data rooms en -centers. Al deze installaties worden desgewenst permanent (al dan niet remote) gemonitored en onderhouden oner strenge SLA’s

Tot onze referenties behoren NATO, EU, universiteiten, scholen, ziekenhuizen, grote kantoorgebouwen, bedrijfsmagazijnen, productiesites, …

Website

http://www.dago.be/

Visie

In een steeds complexer wordend technologisch en economisch model dienen bedrijven hoe langer hoe meer samen te werken binnen een eco-systeem van gelijkgestemde collega’s eerder dan zelf alles van A tot Z te willen doen. Het SBIU-Cluster initiatief schept hiervoor een ideaal platform, temeer omdat het gedragen wordt door “neutrale” partijen zoals het WTCB en de VCB.

Zelf zijn we binnen DAGO al een kleine 2 jaar bezig met (nu nog kleinschalige) Smart Building initiatieven waarbij de “openess” van het systeem voorop dient te staan. Enkel zo kunnen we aan onze klanten een future-proof project opleveren dat binnen 5 of 10 jaar nog steeds toelaat om verder op te kunnen bouwen en uit te breiden.

Graag treden we toe tot de Cluster om te kijken in welke werkgroep we onze schouders kunnen onder steken enerzijds en vanuit de welke we nog kunnen leren richting versnelling van integratie van het Smart Building concept in België (want we lopen hopeloos achter op de ons omringende landen…)