All-Connects

Wij bieden dé oplossing om je mobiele medewerkers, voertuigen en materialen te beheren en op te volgen in 1 applicatie.

Wat onderscheidt ons? Dankzij onze +15 jaar ervaring stellen we meteen dé ideale oplossing voor jou samen – met de juiste tools zodat je snel operationeel bent!

Met onze meest recente oplossing CHECK.connects – een asset management software die je helpt een overzicht te behouden van al je materialen, materieel en gebouwenk, en je toelaat alle relevante informatie te raadplegen, altijd en overal – bouwen we mee aan een digitale toekoms voor de bedrijfswereld.

Website

https://www.all-connects.be/nl/home

Visie

Door middel van tags en sensoren die via smart phone eenvoudig en snel kunnen gelezen worden, en op 1 enkel platform beheerd kunnen worden, wordt de dagelijkse planning en beheer van assets enorm vereenvoudigd. Sectoren zoals bouwbedrijven, schoonmaakbedrijven, vastgoedbeer, … eigenlijk alle ondernemingen die een arsenaal van materialen, materieel, of een complexe planning van personen, vergaderzalen, …. managen, zijn slim omt onze gebruiksvriendelijke software CHECK.connects te installeren. Het geeft een overzicht van al je materieel, materialen en gebouwen op 1 platform en repetitieve taken worden een stuk makkelijker te behandelen, met een positief bedrijfsresultaat als uitkomst.